Hazard maakt einde aan geruchten: "Ik blijf nu bij Chelsea"

19 augustus 2018, 11:45

Na afloop van het WK liet Eden Hazard een bom ontploffen bij Chelsea, door te zeggen dat hij deze zomer wil vertrekken uit Londen. Hij wordt momenteel in verband gebracht met Real Madrid, maar zal Chelsea nu niet gaan verlaten. Dat heeft hij laten weten na de 3-2 zege op Arsenal.

De 27-jarige Belg ging na de gewonnen wedstrijd in op zijn persoonlijke situatie. "Iedereen weet wat ik gezegd heb na het WK, maar ik ben blij om hier te zijn", zegt hij tegen RMC Sport. "Er is veel gezegd over mij, veel onzin ook. Ik ben nu gewoon gelukkig. Mijn contract loopt nog twee jaar door en we zullen kijken wat er gaat gebeuren, maar deze window zal ik niet vertrekken."

Het verstrijken van de transferdeadline in de Premier League speelt daar een grote rol in volgens Hazard. "Clubs kunnen nog wel spelers verkopen, maar niemand meer aantrekken. Het zou vreemd zijn als ik nu vertrek, want dan kan Chelsea geen vervanger meer halen."

De Belgische ster van Chelsea viel zaterdag in tegen Arsenal en kreeg een warm onthaal van Stamford Bridge. "Ik zag dat de fans van me houden en ik voel me ook goed. We zullen zien wat ik over een jaar of twee zal doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen