Utrecht-keeper Jensen: "Moeten voor plaats bij eerste vijf gaan"

19 augustus 2018, 10:28

David Jensen is zeer te spreken over de spelersgroep van FC Utrecht. De Deense keeper stelt dat de selectie in staat moet zijn om de eerste vijf te eindigen in de Eredivisie, met de hoop op zelfs nog meer. Daarnaast wil hij minder tegengoals krijgen.

De keeper vindt dat zijn team nog teveel tegentreffers weggeeft. "Met name in de play-offs ging het veel te makkelijk", blikt hij terug op vorig seizoen. "Dat moet gewoon minder, daar zijn we echt mee bezig geweest. In de voorbereiding hebben we het vooral gehad over killen in de box. Zowel voorin als achterin. Voorin kon het nog wat scherper, achterin gaven we te veel weg. Nu staan we dichter op elkaar, is de poort gesloten. Dat gaat zich dit seizoen uitbetalen", zegt hij tegen Voetbal International.

Jensen is tevreden met de selectie die er in Utrecht staat. "Iemand als Simon Gustafson gaat ons heel veel creativiteit geven. Voorin is Simon Makienok terug, die houdt met dat sterke lichaam zo twee verdedigers bezig. Volgens mij wordt het een fantastisch seizoen. Ik vind dat we weer voor een plek bij de eerste vijf moeten gaan en misschien wel meer. Daar hebben we echt het team voor."

Utrecht verloor vorige week met 4-0 bij PSV en speelt zondag om 12.15 uur thuis tegen PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen