Breukers lacht om eigen goal: "Schiet hem aardig binnen"

19 augustus 2018, 09:36

Tim Breukers was zaterdagavond een van de hoofdrolspelers bij de wedstrijd tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag (4-2). De rechtsback van de thuisploeg maakte een eigen goal en leverde een assist bij het laatste doelpunt van de avond.

Hij kan er zelf om lachen. Breukers kegelde het leder hard in eigen doel, wat voor rust nog de 2-2 betekende. "Er kwam een bal van rechts. Ik dacht eerst dat het buitenspel was en ik weet dat er achter mij een man loopt. Ik probeer die bal eigenlijk weg te schieten, maar hij was op volle snelheid. Ik schiet hem wel aardig binnen, maar dat was natuurlijk niet de bedoeling", lacht hij bij RTV Oost.

Breukers weet dat hij zaterdag een knotsgekke avond heeft beleefd in Almelo. "Ik denk dat we heel goed uit de startblokken komen. We komen dit verdiend op een 2-0 voorsprong en daarna was het eigenlijk een beetje zoekende en kwam ADO beter in de wedstrijd. We kregen een goal tegen en dan begint het toch een beetje chaotisch te worden en kunnen we heel weinig druk op ADO zetten. En dan krijg je het toch heel lastig, terwijl dat eigenlijk onnodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen