Van der Gaag na zege: "We moesten opstaan na vorige week"

19 augustus 2018, 08:54

Mitchell van der Gaag heeft zijn eerste zege als trainer van NAC Breda in de tas. Zaterdagavond werd de eerste thuiswedstrijd van het seizoen afgesloten met een 3-0 zege op De Graafschap. Het stemt Mitchell van der Gaag tevreden.

Toch blijft hij ook realistisch. "We moesten opstaan na vorige week", zegt de coach tegen BN De Stem. "Hadden de controle tegen de Graafschap zonder tot grote kansen te komen. Het stokte bij de zestienmeter. Na twintig minuten draaide het om. We liepen te veel naar achteren en hadden moeite met De Graafschap."

De 1-0 van Mitchell Te Vrede was er volgens de coach een uit het boekje. "Inspelen op Mitchell, bal vasthouden, lopende mensen, Rosheuvel erom heen en een prima voorzet waar een goede goal uit komt. De tweede helft ging het tempo omhoog met een betere balcirculatie. Je zag dat na de 2-0 het vertrouwen toenam", aldus Van der Gaag, die de verwachtingen tempert. Hij is de 5-0 nederlaag bij AZ nog niet vergeten. "Zo slecht als vorige week zijn we niet en zo goed als vandaag ook niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen