Steijn baalt van eerste VAR-moment: "Dat vond ik discutabel"

18 augustus 2018, 22:44

De videoscheidsrechter speelde zaterdagavond een grote rol bij de wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax (0-1). Beide keren pakte het ingrijpen van de VAR uit in het nadeel van de Venlose club. Maurice Steijn snapt dat Ajax vlak voor tijd een penalty kreeg, maar is niet uitgepraat over het moment in de eerste helft.

Toen werd een doelpunt van VVV na het ingrijpen van de videoscheidsrechter afgekeurd. Nicolás Tagliafico werd aan het shirt getrokken, waarna de goal van Martin Samuelsen werd geannuleerd. "We maken zelf een goal waarbij ik wel zie dat er aan het shirtje getrokken wordt, maar dat hij al uit balans is en niet meer bij de bal kan. Dat moment vond ik discutabel", aldus Steijn tegenover de NOS.

Ajax kreeg vlak voor tijd een strafschop nadat Klaas-Jan Huntelaar in de rug gelopen werd. "Het VAR-moment met de penalty vind ik terecht, daar kan ik niks van zeggen", geeft Steijn eerlijk toe. "In dit geval zit het tegen, vorige week tegen Willem II zat het mee. Het mocht helaas niet zo zijn"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen