Heracles zet ADO opzij na voetbalgevecht met zes goals

18 augustus 2018, 22:39

Heracles Almelo heeft een passend vervolg kunnen geven aan de knappe 1-1 tegen Ajax tijdens de eerste speelronde. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen leverde een 4-2 overwinning tegen ADO Den Haag op. Zowel Heracles als ADO had echter nog veel vaker kunnen scoren in een heerlijk spectaculair, open schouwspel in het Polman Stadion. ADO had echter weinig geluk in de afwerking en staat na twee competitiewedstrijden nog steeds op de hatelijke nul.

Beide ploegen maakten er vanaf het eerste fluitsignaal een heerlijke wedstrijd van. Na twaalf minuten spelen was de stadionspeaker al drie keer aan het werk gezet. Kristoffer Peterson mocht de penalty benutten na een overtreding van Tom Beugelsdijk. Bart van Hintum verdubbelde de marge met een afstandsschot, waarna Dion Malone ADO met het hoofd terug in de race bracht: 2-1.

Ook in de tweede helft ging de voet nauwelijks van het gaspedaal en bleef het spel op en neer golven. Elson Hooi leek voor de 3-3 te zorgen, maar zijn inzet eindigde tegen de onderkant van de lat. De zesde treffer van de avond viel aan de andere kant. Breukers werd op het randje van buitenspel aangespeeld door Brandley Kuwas en legde breed op Peterson: 4-2.

ADO mag thuis tegen Fortuna Sittard proberen om de eerste punten van het seizoen binnen te halen. De volgende wedstrijd van Heracles is uit tegen Willem II.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen