Lopetegui dringt niet aan op vervanger voor Ronaldo

18 augustus 2018, 16:48

Real Madrid versterkte zich deze zomer met Thibaut Courtois en Álvaro Odriozola, maar de Spaanse topclub trok nog geen vervanger aan voor de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo. Ondanks het vooralsnog uitblijven van een nieuwe sterspeler, is Julen Lopetegui tevreden. De trainer stelt dat de Madrileense selectie ook zonder een vervanger voor Ronaldo veel kwaliteiten herbergt.

Neymar zou in Madrid de gedroomde opvolger zijn van Ronaldo, maar de Braziliaan staat voorlopig nog onder contract bij Paris Saint-Germain. "We zijn ervan overtuigd dat we dit seizoen een sterk team hebben. Ik hou van deze selectie en ik ben blij met wat we hebben", citeert Marca de nieuwe trainer van de Madrilenen.

Real Madrid begint zondag tegen Getafe aan het nieuwe seizoen in de Spaanse competitie. Tegen Atlético Madrid speelden de Madrilenen woensdag al het eerste officiële duel van het seizoen. De wedstrijd om de Europese Super Cup ging met 4-2 verloren. Toch heeft Lopetegui alle vertrouwen in het nieuwe seizoen. "We gaan een Real Madrid zien dat om alle titels zal strijden. De selectie heeft meer talent en kwaliteit dan men denkt. Ik zou de spelers niet onderschatten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen