Schuurs reëel: "Concurrentie bij Ajax is Europese top"

18 augustus 2018, 12:59

Perr Schuurs heeft vrijdag zijn eerste officiële duel gespeeld in het shirt van Ajax. Met Jong Ajax verloor hij met 2-1 bij Roda JC, wat uiteraard een teleurstelling betekent voor de kampioen van de Eerste Divisie. De verdediger is niet blij met wat zijn ploeg heeft laten zien.

"We hadden veel feller moeten beginnen", zegt hij tegen FOX Sports. "Als we in de eerste helft zo hadden gespeeld als in de tweede, dan hadden we hier een veel beter resultaat gehaald. Ik was zelf in de eerste helft ook helemaal niet goed. In de tweede helft heb ik het wel opgepakt, maar als team hebben we vanavond gewoon niet goed gepresteerd."

De jonge Limburger, die deze zomer overkwam van Fortuna Sittard, heeft het naar zijn zin in Amsterdam. "Het bevalt me heel goed. Ik ben erg tevreden over hoe het allemaal gaat, ik hoop dat ik zo kan doorgaan. Als je kijkt naar het eerste: daar is heel veel concurrentie, dat is Europese top." Met Daley Blind en Matthijs de Ligt heeft Ajax een sterk centrum staan. De verdediger blijft daar echter rustig onder. "Ik denk dat ik me gewoon zo moet doorontwikkelen en wachten tot ik mijn kans krijg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen