Gisteren gemist: Groningen verliest, FC Twente juicht weer eens

18 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 17 augustus 2018, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 17 augustus.

Fluitconcerten in Groningen: Willem II wint van thuisploeg

FC Groningen heeft een valse start gemaakt in het nieuwe Eredivisie-seizoen. De Noorderlingen legden het vrijdagavond thuis af tegen Willem II en is na twee wedstrijden nog zonder punten. Uitblinker Daniel Crowley besliste het weinig spectaculaire treffen vlak voor rust met een schitterend geplaatst afstandsschot. De zege was niet onverdiend: de Tricolores speelden niet groots, maar combineerden makkelijker dan het totaal onmachtige FC Groningen.

FC Twente start met zege, NEC verspeelt drie punten

FC Twente is vrijdag goed begonnen aan de Eerste Divisie. De Tukkers trokken tegen Sparta een zwaarbevochten overwinning (2-1) over de streep. Minder verging het NEC, dat een 2-0 voorsprong verspeelde tegen SC Cambuur en zodoende met een punt van het veld stapte. Ook Jong Ajax startte teleurstellend met een nederlaag bij Roda JC (2-1).

Arsenal stalt keeper Ospina komend seizoen bij Napoli

Aan de vooravond van de start van de Serie A heeft Napoli een nieuwe keeper gepresenteerd. David Ospina wordt komend seizoen gehuurd van Arsenal, waar zijn rol dit seizoen beperkt zou zijn door zijn twee concurrenten.

Memphis lijdt nederlaag met Lyon tegen promovendus Reims

Memphis Depay (op archiefbeeld) heeft met Olympique Lyon een verrassende nederlaag geleden. Les Gones verloren vrijdagavond hun tweede competitiewedstrijd op bezoek bij promovendus Stade Reims (0-1). De glansrol die Memphis een week geleden had in de seizoensopener tegen Amiens, kreeg hij tegen Reims niet.

Nederlands vrouwenelftal onder 20 uitgeschakeld op WK

Het doek is gevallen voor het Nederlands vrouwenelftal onder 20 op het WK. De ploeg van Michel Kreek werd vrijdag uitgeschakeld in de kwartfinales door Engeland, waarvan met 2-1 verloren werd. Kreek spreekt desondanks van een mooie ervaring.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen