De Gier boos op arbitrage: "Dit is gewoon falen van de scheids"

17 augustus 2018, 22:50

Jack de Gier is kwaad op de arbitrage van NEC - SC Cambuur (2-2). Volgens de trainer van NEC werd de late gelijkmaker van de bezoekers uit Leeuwarden ingeleid door een overtreding. De Gier haalde direct na afloop meteen verhaal scheidsrechter Cristiaan Bax.

Moise Mbende van Cambuur tekende diep in blessuretijd voor de 2-2. Volgens De Gier had die goal nooit mogen tellen. "Het is net op beeld bevestigd. Rossi slaat Rens van Eijden gewoon neer. Volgens mij is het zelfs een kaart", zegt De Gier tegen Omroep Gelderland. "Een duidelijke overtreding. Het is heel zuur, want we zijn 86 minuten de bovenliggende partij en is er niks aan de hand."

Voor NEC was er tot aan de 87ste minuut helemaal niets aan de hand. Daarna ging het mis. "Ik heb wel een team gezien dat strijdt voor elke meter en dat het dan zo uitpakt, is heel zuur. Je moet het over de streep trekken.  We hadden de derde goal ook moeten maken. En als het een verdiend doelpunt is, heb ik er vrede mee, maar dit is gewoon falen van de scheids."

Lees meer: FC Twente start met zege

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen