Van der Gaag gooit het elftal van NAC Breda op de schop

17 augustus 2018, 16:21   Bijgewerkt: 17 augustus 2018, 16:27

De dramatische seizoensstart van NAC Breda tegen AZ (5-0) heeft gevolgen voor de basiself. Mogelijk wijzigt Mitchell van der Gaag zijn elftal voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op vijf plaatsen. De Parel van het Zuiden ontvangt de promovendus zaterdag in eigen huis.

"Deze weken hebben we wat dingen gevarieerd. Dat lijkt me logisch. Alles omgooien of loyaal blijven, heeft niet alleen te maken met de eerste competitiewedstrijd, de voorbereiding neem ik ook mee", zegt Van der Gaag tegen BN/DeStem. "Toen was het ook niet stabiel, dus kijken we wat er anders kan. Het kan niet zijn dat we kansen blijven geven, wat niet wil zeggen dat een speler geen slechte wedstrijd mag spelen."

Arijnet Muric is op weg naar zijn Eredivisie-debuut. De doelman is hersteld van zijn blessure, wat ten koste zal gaan van Mark Birighitti. Tenminste, als alles goed blijft gaan. "Het ziet er positief uit, hij is fit. Nu kijken of hij geen terugslag krijgt", aldus Van der Gaag.

De trainer van NAC wilde de wisselingen niet bevestigen, maar onder meer Fabian Sporkslede en Gervane Kastaneer moeten vrezen voor hun plekje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen