Cristiano Ronaldo meteen in de basis bij seizoensaftrap Juventus

17 augustus 2018, 14:36

Juventus-fans kunnen zich opmaken voor het debuut van Cristiano Ronaldo. Hoewel de Portugees actief was op het WK in Rusland en wat later aansloot in de voorbereiding, krijgt de sterspeler meteen een basisplaats bij de opening van de Serie A tegen Chievo. "Hij is een simpele vent die zich snel heeft aangepast", vertelde Massimiliano Allegri over zijn aanwinst.

Tijdens de persconferentie werd Allegri logischerwijs gevraagd naar de status van Cristiano Ronaldo, die vorige week zijn eerste doelpunt maakte namens de Oude Dame. "Ik heb nu al grote dingen van hem gezien. Hij is een voorbeeld voor andere spelers", vertelde de oefenmeester. "Maar we moeten niet alleen winnen door Cristiano Ronaldo. Hij moet een meerwaarde zijn voor het team, waarin iedereen hard blijft werken."

Verder heeft de coach ook voor Leonardo Bonucci en João Cancelo, de andere aanwinsten deze zomer, een basisplaats ingeruimd zaterdagavond. Met die nieuwelingen en het feit dat de laatste zeven jaar kampioen werd, is Juventus uiteraard de grote favoriet voor het kampioenschap dit seizoen, weet ook Allegri.

"Op papier hebben we zeker de beste selectie van de Serie A. Maar dat is niet genoeg. We moeten elke dag hard werken en alles willen doen om de titel binnen te halen", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen