Slutsky hoopt op komst Ødegaard: "Een exceptioneel talent"

17 augustus 2018, 14:12   Bijgewerkt: 17 augustus 2018, 16:26

Vitesse is bezig om de komst van Martin Ødegaard naar Arnhem te bewerkstelligen. De aanvallende middenvelder werd onlangs ook in verband gebracht met een terugkeer bij sc Heerenveen, maar gaat waarschijnlijk naar Vitesse. Trainer Leonid Slutsky spreekt zich twee dagen voor het duel met de Friezen uit over de kwestie.

Uitgerekend Heerenveen is zondag de tegenstander van Vitesse. Slutsky weet dat hij zondag nog niet kan beschikken over Ødegaard, maar hoopt wel echt op zijn komst. "Elke coach wil met zo'n groot talent werken", zegt de Rus tegen Omroep Gelderland. "Het is wachten op officiële informatie. De transferwindow sluit binnenkort, dus we zullen snel meer weten."

Duidelijk is dat Slutsky hem graag wil verwelkomen. "Hij is een exceptioneel talent. Hij heeft al twee jaar in de Eredivisie gespeeld, dus hij heeft er aan kunnen wennen. Elke coach zou blij zijn met een talent zoals hij."

Zondag reist Vitesse naar Heerenveen voor de tweede competitiewedstrijd. "Ze hebben een goed team met veel verschillende kwaliteiten. Vorige week hebben ze, ondanks dat ze twee penalty's tegen kregen, gewonnen bij PEC Zwolle. Belangrijke speler in dat duel was Thorsby. Hij is geschorst, wat een voordeel is voor ons. Vanaf vandaag gaat de knop om en ligt de focus op Heerenveen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen