Steijn vindt Ajax beste ploeg van Nederland, ook als ze rouleren

17 augustus 2018, 13:33

Maurice Steijn vindt dat hij zaterdagavond in De Koel bezoek krijgt van de beste ploeg in de Eredivisie: Ajax. De oefenmeester oordeelt dat de Amsterdammers beschikken over de beste spelersgroep en beseft dat zij niet opnieuw puntverlies willen lijden na de remise tegen Heracles Almelo. Toch gaan ook de Limburgers hun huid zo duur mogelijk verkopen, garandeert Steijn.

"Ik denk dat Ajax de beste spelers heeft, maar ook het beste team in de Eredivisie. Dat hebben ze wel laten zien tegen Standaard Luik", vertelt Steijn op de clubsite van VVV-Venlo. "Zelfs als ze een paar jongens rust zouden geven met het oog op de wedstrijd tegen Dinamo Kiev, hebben ze nog een ijzersterke ploeg."

Toch gaat Steijn zich niet al te veel aanpassen aan de ploeg die vorige week Willem II versloeg in Tilburg. "In principe begin ik met dezelfde elf als vorige week. Tactisch zullen wat dingetjes anders zijn, maar dat lijkt me logisch. Qua fitheid is iedereen weer een week verder, dus dat zit wel goed", aldus Steijn, die alleen niet kan beschikken over aanvaller Peniel Mlapa.

Verder is de selectie van VVV-Venlo helemaal fit. Afgelopen seizoen was dit duel de derde wedstrijd in de Eredivisie, toen won Ajax met 0-2 in De Koel. De return eindigde in 4-1 voor de ploeg van Erik ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen