Groenendijk wil valste start met ADO rechtzetten tegen Heracles

17 augustus 2018, 13:21

ADO Den Haag wil de seizoensstart van de Eredivisie het liefst zo snel mogelijk vergeten, na de nederlaag tegen FC Emmen in eigen huis. Trainer Alfons Groenendijk wil echter wel leren van de fouten een week geleden en neemt die lessen mee naar het treffen met Heracles Almelo van zaterdag. "Het is een goed moment om jezelf terug te vechten", vindt hij.

"En dat heb ik al vaker moeten doen in mijn loopbaan, ook als trainer", vervolgt de oefenmeester op het clubkanaal. "Ik snap de reactie van de supporters, al vind ik paniek wel heel voorbarig." Uiteraard heeft de coach met zijn ploeg geanalyseerd wat er misging afgelopen weekend tegen FC Emmen (1-2). "We hebben het laten zitten in het vooruit verdedigen. In het druk op de bal houden en dat zijn facetten die bij ADO Den Haag horen."

Dat wil Groenendijk op bezoek bij Heracles Almelo laten zien. Maar hij is onder de indruk van de opponent, onder leiding van de nieuwe trainer Frank Wormuth. "Heracles is goed georganiseerd. Fit. Dan is de hand van de Duitse trainer zichtbaar. Het is gedisciplineerd en tactisch sterk. Een traditioneel, lastige tegenstander."

En dan speelt ADO Den Haag zaterdagavond ook nog eens zonder aanvaller Yuning Zhang en de geblesseerde Trevor David. Ook is de kans dat Erik Falkenburg - hij kampt met een gebroken neus - in actie kan komen, klein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen