AC Milan slaat toe en haalt Laxalt en Castillejo binnen, Bacca weg

17 augustus 2018, 12:36

Transferdrukte bij AC Milan op Deadline Day: de club heeft zich versterkt met WK-uitblinker Diego Laxalt (komt over van Genoa) en Samuel Castillejo (komt over van Villarreal). Tegelijkertijd maken aanvallers Carlos Bacca (naar Villarreal) en Gianluca Lapadula (naar Genoa, stond al gepland) dezelfde overstap, maar dan de andere kant op. Beide spelers waren overbodig bij AC Milan.

Met Laxalt slaat Milan in elk geval wederom een mooie slag, want de WK-ganger speelde zich met Uruguay in de kijker door een sterk toernooi af te leveren in Rusland. Buitenspeler Castillejo werkte zich de laatste seizoenen ook op tot een sterkhouder van Villarreal en is eveneens een sterke aanwinst. Afgelopen seizoen werd Bacca, hij vertrekt naar de Primera Division, al verhuurd aan de Spaanse club, net als met Lapadula aan Genoa. Die club had al een optie tot koop op de spits, die dus sowieso zou vertrekken.

In Italië is het vrijdag Deadline Day, alvorens de competitie zaterdagavond van start gaat. Eerder deze transferzomer kwamen Mattia Caldara, Gonzalo Higuaín, Pepe Reina, Alen Halilovic, Ivan Strinic, Fabio Borini en Tiemoué Bakayoko al over naar Milaan, waardoor zij zich al met al uitstekend versterkten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen