Brama evenals Pusic terughoudend over het kampioenschap

17 augustus 2018, 10:58

FC Twente opent de Eerste Divisie vrijdagavond met een wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. En in navolging van Marino Pusic denkt ook Wout Brama dat de Tukkers niet per se de uitgesproken favoriet zijn voor de titel op het tweede niveau in Nederland. "Het kampioenschap? Daar doe ik geen uitspraak over", zegt Brama.

In gesprek met de NOS kijkt Brama vooruit op komend seizoen. "We weten niets. Niets over de tegenstanders in deze competitie en niets over onze eigen kwaliteiten", legt de aanvoerder zijn terughoudendheid uit. Ook trainer Pusic was eerder al erg op zijn hoede. "We zijn een selectie in opbouw en een team in opbouw. Als je de weg hebt gezien die wij de laatste acht weken richting deze wedstrijd hebben moeten bewandelen, die was niet eenvoudig."

Sparta Rotterdam heeft een veel rustigere voorbereiding gedraaid en is voor het duel vrijdagavond dan ook favoriet. Bij FC Twente kwamen de versterkingen pas heel laat op gang. Brama: "Het is niet ideaal, maar het is wel zoals de situatie is. We staan vanavond tegen Sparta met elf man op het veld, met genoeg kwaliteit om te winnen. We zullen zien hoe ver we komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen