Juventus ontbindt het contract van clubman Marchisio

17 augustus 2018, 10:06

Opvallend nieuws uit Turijn: Juventus heeft het contract met Claudio Marchisio vrijdag ontbonden. Met wederzijds goedvinden is de verbintenis, die nog tot en met 2020 liep, per direct opgezegd. De middenvelder staat al sinds 2005 onder contract bij de Italiaanse topclub, maar een basisplaats is voor hem niet langer een vanzelfsprekendheid.

Nadat manager Massimiliano Allegri hem de mededeling had gedaan dat die rol niet zou veranderen, zou Marchisio hebben gevraagd om te mogen vertrekken. Afgelopen seizoen was de rol van de 32-jarige voetballer ook al een stuk beperkter geworden dan de jaren daarvoor. Uit respect voor Marchisio laat Juventus hem transfervrij vertrekken. Op een uitleenbeurt aan Empoli na, speelde hij zijn hele loopbaan voor de Oude Dame.

Daar komt dus verandering in, want vermoedelijk trekt hij naar AS Monaco. De Franse club zou de beste papieren hebben voor de 55-voudig international, die ook in verband wordt gebracht met clubs uit Amerika, China en het Midden-Oosten. Als Juventus nog een vervanger wil aantrekken, moet het opschieten: de Italiaanse transferwindow sluit namelijk vandaag (vrijdag).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen