Vermeer blijft hopen: "Wordt wachten op volgende kans"

17 augustus 2018, 07:49

Kenneth Vermeer was een van de meest verrassende namen in de opstelling van Feyenoord donderdagavond tegen AS Trencín. Hoewel Justin Bijlow de eerste doelman van de Rotterdammers is en blijft, kreeg de ervaren goalie een kans in Europa. Vermeer blijft nog altijd hopen op meer. "Ik doe wat ik moet doen en meer kan ik niet doen", zei hij over de verloren concurrentiestrijd.

"Ik ben net terug van een lange blessure en heb in de voorbereiding bijna niets gespeeld. Ik moest hard werken om terug te komen. Het is voor mij wachten op mijn kansen, ik moet zorgen dat ik er sta als ik er moet staan. Er gebeuren wel vaker gekke dingen", vertelt hij tegenover FOX Sports. "Het wordt wachten op een volgende kans."

Mogelijk komt die in de KNVB Beker. "Het is goed mogelijk dat ik in het bekertoernooi ga keepen. We gaan het zien", knikte de 32-jarige doelman. Tegen AS Trencín kon Feyenoord ook met Vermeer niet zorgen voor de ultieme ommekeer, al was dat niet aan de de doelman te wijten.

"Het was een goede wedstrijd. We hebben ik weet niet hoeveel kansen gekregen, maar we maakten ze niet af. Trencin had een engeltje op de schouder. De keeper pakte een bal, twee schoten werden van de lijn gehaald en ik begreep dat we een penalty hadden moeten krijgen", somde Vermeer op. Een wonder leverde het niet op, waardoor het Europese avontuur voor Feyenoord er alweer opzit.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen