Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Werff spreekt duidelijke taal: "We zijn gewoon genaaid"

Van der Werff spreekt duidelijke taal: "We zijn gewoon genaaid"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 augustus 2018 – De uitschakeling in Europa zit Maikel van der Werff absoluut niet lekker. De captain van Vitesse is niet te spreken over arbiter Siebert, die Jake Clarke-Salter tegen FC Basel (1-0) al vroeg een rode kaart gaf.

"We zijn echt genaaid door die rode kaart. Hij was echt zwaar onterecht. Het werd voor ons heel moeilijk daarna. We hebben alles op alles gezet, maar het zat er niet in", zegt de verdediger tegen Omroep Gelderland. Hij weet dat de rode kaart grote invloed had op de wedstrijd. "Ja, want zo'n beslissing kun je niet terugdraaien. Je weet dat het moeilijk wordt met een man minder in zo'n groot deel van de wedstrijd. En het is ook nog eens een heel cruciaal moment, want twee minuten daarvoor gebeurt hetzelfde (bij ons, red.) aan de zijlijn en dan krijgen wij een vrije trap tegen."

De Duitse arbiter bood na het 1-0 verlies zijn excuses nog aan bij de Vitesse-selectie. "Maar wat koop je daarvoor?", baalt Van der Werff.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd