Feyenoord met Vermeer onder de lat op jacht naar wonder

Feyenoord met Vermeer onder de lat op jacht naar wonder

16 augustus 2018 – Justin Bijlow keepte tot dusver alle officiële wedstrijden van Feyenoord in dit seizoen, maar zit donderdagavond tegen AS Trencín op de bank. Trainer Giovanni van Bronckhorst geeft de voorkeur aan Kenneth Vermeer. Ook Tyrell Malacia, Tonny Vilhena en Robin van Persie staan aan de aftrap in De Kuip.Zo heeft Van Bronckhorst enkele wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van zijn basisploeg van vorige week in Slowakije. Daar verloor Feyenoord kansloos met 4-0 tegen het team van Ricardo Moniz. Vermeer krijgt dus de kans, terwijl ook Malacia zal starten. Dat gaat ten koste van Calvin Verdonk. Tonny Vilhena maakt op het middenveld zijn opwachting waardoor Sofyan Amrabat op de bank zit.

Net als vorige week zijn Steven Berghuis en Sam Larsson de vleugelspelers. Dat werd al verwacht, omdat Jean-Paul Boëtius uit de selectie is gezet vanwege zijn wangedrag tegen De Graafschap. Robin van Persie is vanavond de aanvoerder van Feyenoord. De Rotterdammers hebben een wonder nodig om de laatste voorronde van de Europa League te bereiken.

Het duel is overigens niet te bekijken op een open kanaal, maar op FOX Sports 1.

Opstellingen
Feyenoord: Vermeer; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.
Trencín: Šemrinec; Skovajsa, Lawrence, Šulek, Yem; Zubairu, El Mahdioui, ?atakovi?; Azango, Mance, Sleegers.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 21 juli 2019

  2. zaterdag 20 juli 2019