Koch wil revanche met NAC: "Moet op alle fronten een tandje bij"

16 augustus 2018, 18:48

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen is meteen een heel belangrijke voor NAC Breda. De ploeg uit Brabant verloor tijdens het openingsweekend van de Eredivisie met 5-0 bij AZ en is daardoor uit op eerherstel. Zaterdag moet dat gebeuren tegen De Graafschap, vindt Menno Koch.

"De Graafschap kan zomaar eens een directe concurrent worden gedurende het seizoen", zegt Koch tegen Omroep Brabant over het duel. "We moeten van onze eigen kracht uitgaan. We willen natuurlijk ook iets heel anders laten zien dan in de eerste wedstrijd. Voetballend, duelkracht, mentaliteit, op alle fronten moet er een tandje bij." 

Dat NAC tegen AZ veel tekort kwam, weet de aanvoerder maar al te goed. "Er gingen veel dingen fout in die wedstrijd. We gingen heel de tijd maar half in de duels, totaal niet overtuigend." De wedstrijd is uitvoerig nabesproken bij NAC, dat de focus nu heeft op het treffen van zaterdag. "Iedereen heeft in de spiegel gekeken, we hebben naar elkaar uitgesproken wat er beter moet en wat er anders moet de volgende wedstrijd." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen