Pusic met Twente tegen Sparta: "Zij hebben enorme voorsprong"

16 augustus 2018, 17:14

FC Twente kan vrijdag bij de start van de Eerste Divisie direct aan de bak. Het eveneens gedegradeerde Sparta Rotterdam komt namelijk op visite in Enschede, waardoor er direct sprake is van een fraaie clash. Trainer Marino Pusic blikt vooruit.

De coach van Twente vindt het voorafgaand allemaal moeilijk in te schatten. "Het is onmogelijk om te zeggen waar we staan, dat kun je pas na de eerste wedstrijd zeggen", stelt hij tegen RTV Oost. "Ik ben blij dat we tegen een sterke tegenstander spelen. Je zou hen als titelkandidaat kunnen betitelen gezien het feit dat zij zich versterkt hebben en flink op tijd. Ze hebben de selectie grotendeels intact kunnen houden en zich doelgericht kunnen versterken. Ze hebben een enorme voorsprong wat dat betreft."

Pusic vindt niet dat zijn eigen ploeg als titelkandidaat kan worden gezien. "We zijn een selectie in opbouw en een team in opbouw. Als je de weg hebt gezien die wij de laatste acht weken richting deze wedstrijd hebben moeten bewandelen, die was niet eenvoudig. Als je selectie zo laat tot stand komt... Het komt op gang, maar het komt op gang een week voordat de competitie begint. Dat is geen verwijt, want de mensen die er mee bezig zijn kunnen daar niets aan doen. Als je die punten meeneemt is het niet realistisch om hoog van de toren te blazen dat wij wel even kampioen worden in de Eerste Divisie, die sterker is dan ooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen