Almere City-goalie Smits maanden uit roulatie met kniekwetsuur

16 augustus 2018, 15:31

Slecht nieuws voor Almere City: keeper Joshua Smits ligt maanden uit de roulatie met een zware knieblessure. De doelman kwam in een oefenwedstrijd tegen MVV ongelukkig op de grond terecht en liep zodoende zijn zware kwetsuur op. Een domper voor de ploeg uit Flevoland, die maandag het seizoen opent tegen Jong AZ.

Smits, die bij NEC ook al meerdere blessures kende en afgelopen half jaar met een gebroken arm kampte, ligt maanden uit de roulatie. Een officieel duel voor Almere City heeft hij zodoende nog niet gespeeld. Samen met de club wordt gezocht naar het juiste herstelproces. "Wij wensen Joshua veel sterkte met zijn herstel en hopen dat hij sterker terugkeert", aldus trainer Michele Santoni.

Bij opponent Jong AZ is er heel veel vertrouwen in het duel in de Eerste Divisie. "We willen goed spel op de mat leggen, voetbal spelen dat leuk is om naar te kijken. Als dat in combinatie gaat met goede resultaten, dan is dat helemaal mooi. We willen sowieso hoger eindigen dan vorig seizoen, het linkerrijtje is waar we op inzetten", aldus AZ-aanvaller Ferdy Druijf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen