Buijs wisselt niet na oorwassing, Koster blij met kwaliteitsinjectie

16 augustus 2018, 15:05

Adrie Koster debuteerde bij Willem II met een nederlaag in eigen huis tegen VVV-Venlo afgelopen weekend. Dus wil de ervaren oefenmeester tegen FC Groningen, dat met liefst 5-1 onderuit ging tijdens de seizoensopener, revanche nemen. In het noorden is er overigens eveneens nog geen paniek, want Danny Buijs verandert zijn opstelling niet vrijdagavond.

"Ik wil dit team nu eerst een aantal wedstrijden de kans geven en ga niet meteen spelers slachtofferen", vertelt trainer Danny Buijs tegenover RTV Noord. Aanwinst Tim Handwerker zit al bij de selectie en dat geldt nog niet voor de geblesseerde Mateo Cassiera. De opstelling zal vermoedelijk hetzelfde zijn als tegen Vitesse (5-1).

 

Willem II-aanwinsten

Ook Koster is niet in paniek na de nederlaag tegen VVV-Venlo, al wil hij wel meer zien van zijn ploeg in Groningen. "We moeten meer kansen creëren, druk vooruit zetten, rustiger worden en beter spelen naar het moment toe. Daarin moeten we groeien", blikt Koster vooruit. Tegen VVV-Venlo had Willem II liefst zeventig procent balbezit, maar ontbrak het in de afronding aan scherpte en het beetje geluk. 

Voor het duel met FC Groningen heeft de coach overigens wel de beschikking over Aras Özbiliz én Donis Avdijaj, die deze week naar Tilburg kwamen. "Ze hebben allebei scorend vermogen. Avdijaj is bovendien een heel talentvolle speler, met een goede individuele actie. Er is sprake van een kwaliteitsinjectie", oordeelt de coach tegenover het Brabants Dagblad. Elmo Lieftink en Karim Coulibaly ontbreken bij de Tilburgers vrijdagavond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen