Paris Saint-Germain neemt Kehrer definitief over van Schalke 04

Paris Saint-Germain neemt Kehrer definitief over van Schalke 04

16 augustus 2018 – Paris Saint-Germain heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. De Franse topclub heeft Thilo Kehrer definitief voor een kleine veertig miljoen euro overgenomen van Schalke 04. De hoge transfersom is de reden dat de Duitsers toch akkoord zijn gegaan met de transfer, nadat ze eerder nog niet mee wilden werken."De economische dimensie en het feit dat Thilo deze stap graag wilde maken, was voor ons de reden om hem toch te laten gaan naar PSG", aldus Schalke-directeur Christian Heidel op de clubsite. De 21-jarige middenvelder tekent een contract tot en met 2023 (!) in de Franse hoofdstad.

"Er is geen club waar ik me beter kan ontwikkelen", aldus Kehrer op de site van zijn nieuwe werkgever. "De teamgenoten zijn hier van een heel hoog niveau. Ook kom ik een coach tegen die de laatste jaren veel goed werk heeft verricht in Duitsland. Ook ben ik benieuwd naar het spelen op Parc des Princes."

Eerder deze zomer kwam Gianluigi Buffon over, terwijl ook Kylian Mbappé nu definitief eigendom is van PSG. Javier Pastore en Yuri Berchiche verlieten de topclub juist, waar Thomas Tuchel werd aangesteld als trainer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019