FC Eindhoven versterkt zich met verdediger Ekangamene

16 augustus 2018, 10:20

FC Eindhoven heeft zich versterkt met de transfervrije Charni Ekangamene. De linksback tekent een contract voor één seizoen, waarbij de club een eenzijdige optie heeft om er een extra jaar aan toe te voegen. Met de komst van de 24-jarige Belg heeft FC Eindhoven de selectie voor het seizoen dat vrijdag begint, zo goed als rond.

De club had vorige week nog te weinig contractspelers, maar haalde de afgelopen dagen onder andere Marcelo Lopes en Alvin Daniels nog binnen. Het moet uiteindelijk leiden tot misschien wel de play-offs. "We kunnen een periodetitel halen en ons rechtstreeks voor de play-offs plaatsen. Van de clubs die daarvoor in aanmerking komen hebben we de negende begroting", sprak directeur Marco Faber tegenover het Brabants Dagblad over de kansen van zijn club komend seizoen in de Eerste Divisie.

Ekangamene speelde in de jeugd nog voor Manchester United, maar kon daar niet doorbreken. Via Charlisle United, Zulte Waregem, OH Leuven, NAC Breda en de laatste twee seizoenen Beerschot Wilrijk is hij dus in Eindhoven beland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen