Bergwijn blij met start van seizoen en looft Dumfries

16 augustus 2018, 09:43

Steven Bergwijn is in dit korte seizoen al erg belangrijk voor PSV. Aan de rechterflank vormt hij al meteen een goede tandem met aanwinst Denzel Dumfries. De buitenspeler is blij dat hij goed aan het seizoen begonnen is in Eindhoven en hoopt dat hij deze lijn kan doortrekken onder Mark van Bommel.

"Daar ga ik van uit en daar streef ik naar. Ik zit heerlijk in mijn vel en voel veel vertrouwen van Mark van Bommel als nieuwe trainer, dat is belangrijk", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. In het eerste competitieduel met FC Utrecht maakte Bergwijn meteen een doelpunt, evenals rechtsback Dumfries. De jonge aanvaller is vol lof over de man die sinds dit seizoen achter hem speelt.

"Het lijkt wel alsof ik al drie jaar met Denzel achter me speel. Ons samenspel gaat vanzelf, dat maakt het voor mij ook makkelijker om acties te maken. Denzel voelt goed aan wanneer hij er aan de buitenkant overheen moet komen. Uiteraard nemen we vooraf ook wel door hoe we het gaan aanpakken in een wedstrijd, we praten sowieso veel met elkaar. Ook buiten het veld", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen