Lopetegui niet in paniek na nederlaag, Simeone wél tevreden

16 augustus 2018, 09:24

Real Madrid is niet in paniek na de nederlaag in de Europese supercup tegen Atlético Madrid. Voor trainer Julen Lopetegui is het in elk geval geen reden om de plannen op de transfermarkt drastisch om te gooien. "We gaan onze transferactiviteiten niet veranderen", verzekerde de oefenmeester.

In de Spaanse media ging de trainer in op het verlies. "Het is belangrijk dat we een goede reactie geven en wel goed beginnen aan de competitie", vertelde hij. Daarin is Getafe aankomende zondagavond de opponent. "Atlético is een expert in het profiteren van foutjes van de tegenstander. En in finales maken kleine foutjes en details het verschil. Misschien waren wij te zelfverzekerd, maar zij verdienden de overwinning."

Voor Atlético-coach Diego Simeone zorgde de coach voor tevredenheid. "We hebben ons goed verweerd in de Europese finale. En deze keer waren de sleutelmomenten in ons voordeel", zag hij. "Het duel was in evenwicht tot de penalty, die ons uit de wedstrijd haalde. Gelukkig konden we onszelf daarna nog oprichten. We kunnen even genieten van deze winst, maar de blik moet snel op Valencia. Want er wacht een lang seizoen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen