Sleegers hoopt dat AS Trencín stand houdt in De Kuip

Sleegers hoopt dat AS Trencín stand houdt in De Kuip

16 augustus 2018 – Waar Feyenoord hoopt op een magistrale comeback donderdagavond in de voorronde van de Europa League, staat AS Trencín voor een heel ander karwei: zij willen de 4-0 overwinning in eigen huis over de streep trekken in De Kuip. Joey Sleegers wil met zijn ploeg koste wat het kost overleven, in het stadion waar een doorbraak voor hem uitbleef."Toen ik begin dit jaar naar Trencín ging, dacht iedereen: waar ga je nu toch heen? Maar je hebt gezien dat wij echt goed kunnen voetballen", vertelt Sleegers tegenover het Algemeen Dagblad. In het heenduel gaf de ploeg van Ricardo Moniz – die zich wederom niet gaat ingraven – voetballes aan Feyenoord.

"We kregen zo veel kansen, Feyenoord kwam niet onder de druk uit. Het is nu aan ons om te laten zien dat het geen verrassing was", aldus Sleegers, die overigens geen wrok koestert tegen zijn oude werkgever. "Ik zat er volgens Giovanni van Bronckhorst tegenaan, maar de club haalde Eljero Elia en Dirk Kuyt. Dan wordt het lastig", aldus de aanvaller over zijn doorbaak, die dus uitbleef.

Donderdagavond kan hij op een fraaie wijze revanche nemen, als hij met AS Trencín de 4-0 voorsprong verdedigt in De Kuip.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 februari 2019

  2. woensdag 20 februari 2019