FC Den Bosch-trainer Boessen blij met alle ontwikkelingen

16 augustus 2018, 08:04

FC Den Bosch zit midden in een grote renovatie. Sinds de club is overgenomen door Kakhi Jordania komt de ene na de andere nieuwe speler naar Brabant. Trainer Wil Boessen is vol vertrouwen dat hij met zijn ploeg een mooi seizoen staat te wachten. "Het doel is dat we minimaal een play-offplek moeten veroveren", stelt hij.

Tegenover de NOS gaat de coach in op de ontwikkelingen in Brabant. "We hebben altijd moeten werken met de onmogelijkheden in Den Bosch, nu kun je werken met de mogelijkheden. Dat is eigenlijk een luxeprobleem", vindt de oefenmeester, die blij is met de vele aanwinsten. Onder andere Albin Gashi, Julián Marchioni en Nicolás Romat werden gestrikt.

Toch is het volgens Boessen géén vanzelfsprekendheid dat alle aanwinsten zomaar spelen. "Iedereen moet knokken voor zijn plek. Ik ben met een groot deel van de groep al zes á zeven weken onderweg, de aanwinsten moeten laten zien dat ze beter zijn dan wat er staat." En mocht Jordania willen bepalen wie er speelt, door de overname, dan is er volgens de coach maar één oplossing. "Dan stop ik ermee, maar daar ga ik niet vanuit. Ze hebben mij het vertrouwen gegeven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen