El Ahmadi bestempelt berichtgeving als onzin: "Ben Gio dankbaar"

El Ahmadi bestempelt berichtgeving als onzin: "Ben Gio dankbaar"

16 augustus 2018 – Karim El Ahmadi ontkent de berichten dat Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel zich niet sterk hebben gemaakt voor het aanblijven van de routinier. In de huidige onrust in Rotterdam-Zuid kwamen de berichten naar buiten dat zij de Marokkaan géén nieuwe aanbieding wilden doen. "Dat soort dingen stoken het vuur in deze fase op en dat pik ik niet", aldus een boze El Ahmadi.Dat vertelt hij in De Telegraaf, voorafgaand aan de return van Feyenoord tegen AS Trencin in de voorronde van de Europa League. "Ik ben Giovanni en Martin van Geel juist ongelooflijk dankbaar dat zij hebben willen meewerken aan mijn vertrek. Ik heb alle seizoenen een uitstekende relatie met trainer en de 'td' gehad en we hebben alles doorgesproken. Zij wisten dat ik de wens had om na het afgelopen seizoen, dat we afsloten met het winnen van de KNVB Beker, en na het WK nog één mooi contract in het buitenland te tekenen."

Volgens hem is het juist een teken van loyaliteit dat Feyenoord geen transfersom vroeg voor de overgang van de spelbepaler, die in de seizoensstart nog met node wordt gemist. Toch denkt hij zeker dat het nog goed komt met zijn oude werkgever. "Heb je enig idee hoe vaak ik met Feyenoord de afgelopen jaren dalen heb gekend? En over langere periodes. Maar het karakter van Feyenoord verdwijnt nooit. De club keert altijd terug en dat is precies de reden waarom we kampioen werden, waarom Feyenoord twee keer de beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal won."

Donderdagavond in de return wordt dat in elk geval wel een zware missie. Nicolai Jørgensen, Renato Tapia, Jeremiah St. Juste en Yasssin Ayoub zijn er niet bij, evenals Jean-Paul Boëtius die zichzelf onmogelijk heeft gemaakt en mag vertrekken.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 29 februari 2020

  2. vrijdag 28 februari 2020