Brands tevreden over transferwindow: "Nu meer balans"

Brands tevreden over transferwindow: "Nu meer balans"

15 augustus 2018 – Marcel Brands heeft zijn eerste transferperiode bij Everton er op zitten. De technisch directeur kijkt op het clubkanaal terug op een prima window, want hij wist de Premier League-club behoorlijk te versterken. "Ik denk dat we de juiste aankopen hebben gedaan."Brands kwam de afgelopen zomer over van PSV. Eenmaal geacclimatiseerd in Engeland ging de transfermarkt open. Brands trok de beurs en haalde onder meer Yerri Mina, Lucas Digne en Richarlison naar Goodison Park. Daar stond de verkoop van overbodige spelers zoals Davy Klaassen tegenover.

De Nederlanders is tevreden over de afgelopen weken. "Ik denk dat we de juiste aankopen hebben gedaan, om het team te versterken." Volgens de technisch manager gaat het niet alleen maar om directe aankopen doen. "Het gaat meer om het project om een sterk Everton te bouwen, met jonge spelers uit onze eigen opleiding, met nieuwe aanwinsten en met spelers met ervaring. Ik denk dat we daarin nu meer balans hebben in het team."

Everton speelde de openingswedstrijd in de Premier League gelijk tegen Wolverhampton Wanderes (2-2). Aankomend weekend wacht de eerste thuiswedstrijd. Southampton komt dan op bezoek in Liverpool.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019