Lof voor Pogba in Engeland: "Een geweldige gozer"

Lof voor Pogba in Engeland: "Een geweldige gozer"

15 augustus 2018 – Manchester United-middenvelder Paul Pogba droeg afgelopen vrijdag de aanvoerdersband in de openingswedstrijd tegen Leicester City en benutte binnen twee minuten een penalty op Old Trafford. De Franse wereldkampioen krijgt complimenten van teamgenoot Luke Shaw: "Hij is een beest."Na het voor Frankrijk fantastisch verlopen WK keerde de middenvelder pas vlak voor de wedstrijd tegen Leicester terug in Manchester. Verdediger Shaw laat in gesprek met MUTV weten dat hij bewondering heeft voor Pogba. "Hij is een beest. Hij is ongelofelijk en laat meteen zien waarom hij zo belangrijk is. In de kleedkamer is hij een leider."

Ook buiten het voetbal om waardeert Shaw de Fransman."Hij heeft mij enorm geholpen. Paul is een geweldige gozer. Hij vrolijkt iedereen op en zorgt voor een goede sfeer. Ik hoop dat we samen enkele mooie dingen kunnen neerzetten."

Met Pogba en Shaw gaat het Premier League-seizoen van United zondag verder. Dan staat de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion op de agenda.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 17 februari 2019

  2. zaterdag 16 februari 2019