Moses (27) stopt als 'Super Eagle': "Tijd is gekomen"

15 augustus 2018, 18:51

De Nigeriaan Victor Moses stopt als international. Dat heeft de 27-jarige vleugelspeler van Chelsea in een verklaring bekendgemaakt. Hij gaat zich nu richten op het clubvoetbal en zijn familie. "Toch wil ik nu graag de weg vrijmaken voor nieuwe talenten."

Via zijn eigen social media-kanalen maakt de Nigeriaan wereldkundig dat zijn interlandcarrière ten einde is. "Ik voel dat de tijd is gekomen om mij volledig te gaan richten op het clubvoetbal en mijn familie", schrijft de buitenspeler. "Ik heb de bondscoach al op de hoogte gesteld van mijn besluit en hem bedankt. Hierbij wil ik ook alle Nigerianen bedanken voor hun onvoorwaardelijke support."

Moses was met Nigeria actief op het WK in Rusland en benutte in de laatste groepswedstrijd tegen Argentinië een penalty. Vier jaar eerder stootte Moses in het shirt van de Super Eagles door tot de knock-outfase, terwijl het in 2013 beslag legde op de Afrika Cup. "Veel van de mooiste momenten uit mijn leven heb ik meegemaakt in het shirt van de 'Super Eagles'. Die zullen me altijd bijblijven. Toch wil ik nu graag de weg vrijmaken voor nieuwe talenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen