Feyenoord straft Boëtius: "Wordt een moeilijk verhaal"

Feyenoord straft Boëtius: "Wordt een moeilijk verhaal"

15 augustus 2018 – Jean-Paul Boëtius maakt donderdag geen deel uit van de selectie van Feyenoord voor het Europa League-duel met AS Trencín. Dat maakte Giovanni van Bronckhorst woensdag bekend op de persconferentie in aanloop van het duel. "Hij heeft een geldboete gekregen en zit morgen niet bij de selectie."De aanvaller werd zondag in de Eredivisie-wedstrijd bij De Graafschap (2-0 verlies) met twee gele kaarten van het veld gestuurd. Het levert hem buiten een schorsing ook een boete van de club en een tribuneplek tegen Trencín op. Het wordt een moeilijk verhaal voor Jean-Paul", vertelt Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond op de persconferentie. "Meer wil ik er niet over zeggen."

Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat de oefenmeester aan zijn spelers had gevraagd of ze nog wel vertrouwen in de coach hadden. Volgens Van Bronckhorst klopt dat niet. Bovendien is hij niet blij met degene die de roddel naar buiten heeft gebracht. "Ik heb het praatje algemeen gehouden en heb kritisch in de spiegel gekeken. De context is anders. Ik vind het wel kwalijk dat dit naar buiten komt. Ik hoop dat degene, die dit naar buiten brengt, er óók voor gaat en in de spiegel kijkt."

Tegen Trencín wordt het een moeilijk verhaal, weet ook de trainer. Het elftal heeft een knauw gekregen na de twee nederlagen van vorige week. "Het vertrouwen is ten opzichte van de week ervoor minder."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019