Klaassen wil met Werder Europa in: "Het is mogelijk"

Klaassen wil met Werder Europa in: "Het is mogelijk"

15 augustus 2018 – Davy Klaassen verruilde afgelopen zomer na een vruchteloos verblijf Everton voor Werder Bremen. De international kan niet wachten tot het seizoen begint en is ambitieus in Duitsland. "We willen met Werder eindelijk weer internationaal spelen."In Duitsland begint dit weekend de DFB Pokal. Het echte werk staat dus voor de deur, tot groot genoegen van de nieuwkomer. Oefenwedstrijden zijn namelijk niet zijn ding. "Er staat niets op het spel, dus ik heb er een hekel aan", vertelt Klaassen in gesprek met Kicker.

Werder telde 13,5 miljoen euro neer voor de middenvelder, waardoor de verwachtingen automatisch hoog zijn Klaassen zelf probeert die juist wat te temperen. "Het is niet eerlijk om alle druk bij één speler te leggen. Dat gaat misschien bij Cristiano Ronaldo of Lionel Messi."

Met zijn nieuwe ploeg hoopt Klaassen een Europees ticket de bemachtingen via een goede klassering in de Bundesliga. Hij denkt dat Werder een kans maakt. "Europa is mogelijk. We willen met Werder eindelijk weer internationaal spelen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019