Genesio: "Memphis is een speler van wereldklasse"

Genesio: "Memphis is een speler van wereldklasse"

15 augustus 2018 – Bruno Genesio vindt Memphis Depay van wereldklasse. De trainer van Olympique Lyon is zeer te spreken over de inbreng van de Nederlander. In zijn eerste seizoen in de Ligue 1 maakte Memphis negentien doelpunten, en gaf hij dertien assists. Afgelopen weekend schoot hij uit de startblokken met zijn rake vrije trap tegen Amiens."Memphis kan wedstrijden voor ons openbreken", citeert het clubkanaal van Lyon hun trainer op een persconferentie. "Sinds zijn komst heeft hij zich ontwikkeld, hij is vooral constanter geworden. Hij is een speler van wereldklasse. Hij is doorslaggevend, en dat is wat van dit soort spelers wordt gevraagd."

In de transferwindow van vorige zomer verruilde Memphis Manchester United voor Lyon. "Hij had tijd nodig om weer vertrouwen te krijgen na zijn seizoen bij Manchester United. Hij heeft naar zichzelf gekeken, hij werkte hard en hij heeft offers gedaan voor het team."

Lyon won de seizoensopener van zaterdag met 2-0 van Amiens. In die wedstrijd nam Memphis de tweede treffer voor zijn rekening. Komende vrijdag gaan Les Gones op bezoek bij Stade de Reims.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019