Spoorboekje: returns Vitesse en Feyenoord in Europa League

Spoorboekje: returns Vitesse en Feyenoord in Europa League

16 augustus 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 16 augustus.


Wedstrijden

FC Basel - Vitesse (20.00 uur)
Uitgerekend Ricky van Wolfswinkel dompelde Vitesse vorige week in rouw. Met zijn doelpunt in blessuretijd maakte de spits van FC Basel vorige week het enige doelpunt in het Gelredome. Dat maakt de return in Zwitserland een loodzware opgave voor Vitesse. Kansloos zijn de Arnhemmers niet. Eén doelpunt en het kan weer alle kanten op.


Feyenoord - AS Trencin (20.30 uur)
Alleen een wonder kan Feyenoord nog redden in de voorronde van de Europa League. Na de afgang van vorige week in Slowakije, gevolgd door de nederlaag tegen De Graafschap verkeert men in Rotterdam-Zuid in een kleine crisis. Bij een nieuwe tegenslag donderdagavond in De Kuip kan het woord 'kleine' ervoor weg. Kan Feyenoord met de twaalfde man voor een enorme comeback zorgen?

Rosenborg - Cork City (20.45 uur)
De kans dat Rini Coolen zich plaatst voor de volgende ronde van de Europa League, is erg groot. Nadat de Nederlandse coach in de Champions League-voorronde werd uitgeschakeld, gaat het in de tweede competitie van Europa een stuk beter. In het heenduel werd met 0-2 gewonnen, dankzij twee treffers van Jonathan Levi. De return lijkt dan ook een formaliteit voor Nicklas Bendtner en co. 

Voetbal op tv

19.30: DOC: Tango met De Oude Dame, FOX Sports 1, sportdocumentaire.  
20.00: FC Basel - Vitesse, FOX Sports 2, liveverslag van wedstrijd voorronde Europa League.
20.30: Feyenoord - AS Trencín, FOX Sports 1, liveverslag van wedstrijd voorronde Europa League.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 17 februari 2019

  2. zaterdag 16 februari 2019