Captain De Ligt bedankt Ajax-publiek: "Sfeer als vanouds"

14 augustus 2018, 23:28

Matthijs de Ligt was na afloop van de wedstrijd tegen Standard Luik een trots aanvoerder. De negentienjarige verdediger van Ajax was blij met het vertoonde spel en hoopt net zo goed voor de dag te komen tegen VVV-Venlo en Dinamo Kiev. "Punten verspelen zit niet echt in mijn planning."

Tegenover de NOS oogt De Ligt na de wedstrijd tevreden. Vooral de manier waarop de Amsterdammers aan de wedstrijd begonnen, deed hem goed. "We zaten er meteen bovenop en creëerden kansen. Dan merk je dat er wat te halen valt, zeker als de 1-0 valt."

De spel van Ajax tegen de Belgen was een wereld van verschil vergeleken met de Eredivisiepot tegen Heracles. De Ligt loofde het Amsterdamse publiek, dat voor veel sfeer zorgde, en vond dat de steun vanaf de tribunes overeenkomt met de manier van spelen. "Tegen Heracles begonnen we bijvoorbeeld slap, dan ligt het ook aan onszelf dat we het publiek niet meekregen. Vanavond was de sfeer als vanouds."

Dinamo Kiev wacht volgende week als laatste horde richting de Champions League, maar De Ligt wil eerst de focus leggen op VVV-Venlo in de competitie. "We willen de Champions League in, maar ook kampioen worden. Dus punten verspelen zit niet echt in mijn planning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen