De Jong: "Kwaliteiten om de Champions League te halen"

14 augustus 2018, 22:55

Frenkie de Jong tikte samen met Hakim Ziyech en Lasse Schöne het middenveld van Standard Luik ondersteboven. De 21-jarige middenvelder droeg met zijn goede spel tegen de Belgen bij aan de klinkende 3-0 overwinning en gaat zich opmaken voor de play-offs voor de Champions League. "Voor mij zou het de eerste keer zijn."

Vlak na de gewonnen wedstrijd stond De Jong voor de camera van Ziggo Sport. Hij was natuurlijk bijzonder tevreden. "We waren vandaag goed en hadden het publiek mee", klonk het uit de mond van de middenvelder. "Het was natuurlijk heel lekker dat het vlak na rust 3-0 werd, dan is het bij hun ook verloren."

De creatieveling stond op zijn favoriete positie op het middenveld en dat beviel De Jong goed. "Het eerste kwartier moest ik even zoeken, maar daarna ging het lekker. Ik kwam veel aan de bal en voel me steeds fitter, dus dat is voor mij ook fijn."

Dinamo Kiev is de laatste horde voor Ajax. De Jong denkt dat de Amsterdammers een goede kans maken. "We hebben een goede selectie. Ik denk dat we de kwaliteiten hebben om de Champions League te halen. Voor mij zou het de eerste keer zijn, dus ik wil dat heel graag halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen