BATE Borisov tegenstander PSV in play-offs voor miljoenenbal

14 augustus 2018, 20:55

PSV neemt het in de play-offs voor de Champions League op tegen BATE Borisov. De Wit-Russen hadden in eigen huis aan een 1-1 gelijkspel genoeg tegen FK Qaraba?. In Kazachstan won BATE namelijk met 0-1.

Na twintig minuten leek de buit voor de thuisploeg wel binnen. Mirco Ivanic zorgde namelijk voor de voorsprong en omdat BATE op bezoek bij Qarabag al met 0-1 won, leek de wedstrijd wel gespeeld.

Qarabag dacht daar na rust anders over. Tien minuten in de tweede helft viel de gelijkmaker via Miguel Marcos Madera binnen: 1-1. Een tegendoelpupnt zou voor BATE fataal zijn, maar zover kwam het gelukkig niet voor de Wit-Russen. De bezoekers eindigden zelfs met tien man, na een tweede gele prent voor spits Innocent Emeghara.

BATE plaats zich door het gelijke spel voor de play-offs voor de Champions League. Het treft daar PSV, dat door het kampioenschap van afgelopen seizoen alleen de laatste horde hoeft te nemen.