Ajax tegen Standard met zelfde elf als in België, jubileum Schöne

14 augustus 2018, 19:20   Bijgewerkt: 14 augustus 2018, 22:23

Ajax begint dinsdagavond de Champions League-return tegen Standard Luik met dezelfde elf namen als in de heenwedstrijd in België. Nicolas Tagliafico, Frenkie de Jong, Klaas-Jan Huntelaar en de jubilerende Lasse Schöne keren na hun reservebeurt tegen Heracles dus terug in de basiself van Erik Ten Hag,

Voor Schöne is de return in de Johan Cruijff Arena een mooie mijlpaal. De ervaren Deen (32) speelt zijn vijftigste Europese wedstrijd voor de Amsterdammers. Slechts één buitenlandse Ajacied kwam tot meer potjes in Europa: Jari Litmanen kwam tot 54 wedstrijden.

De terugkeer van het viertal gaan ten koste van Maximilian Wöber, Carel Eiting, Donny van de Beek en Kaj Sierhuis, die tegen Heracles Almelo nog aan de aftrap verschenen. Zij nemen nu plaats op de bank.

Ajax trapt vanavond de tweede wedstrijd van de derde voorronde voor de Champions League om 20.30 uur af tegen Standard Luik. Na het 2-2 gelijkspel in België is de uitgangspositie van de Amsterdammers niet ongunstig, maar gespeeld is het bij lange na niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen