'Heerenveen huurt Ødegaard nog een keer van Real'

14 augustus 2018, 16:35   Bijgewerkt: 14 augustus 2018, 18:48

Martin Ødegaard speelt ook dit seizoen voor sc Heerenveen. Dat claimt Mundo Deportivo. De negentienjarige Noor ontbreekt in de wedstrijdselectie van Real Madrid, dat woensdag voor de Europese Super Cup speelt. Dit omdat Ødegaard terugkeert naar Heerenveen. Het zou wederom op huurbasis gebeuren.

Ødegaard speelde het afgelopen anderhalf jaar ook op huurbasis voor de Friezen. Deze zomer meldde hij zich weer bij zijn broodheer, maar in Madrid blijft weinig perspectief op speeltijd. De talentvolle middenvelder, die bij de Koninklijke een contract tot 2021 heeft, voegde zich nog wel bij de tour van Real Madrid door de Verenigde Staten. Bij terugkomst heeft hij besloten dat zijn toekomst in Heerenveen ligt. Volgens de Spaanse sportkrant gaat het opnieuw om een huurconstructie.

In zijn eerste periode bij Heerenveen speelde Ødegaard 43 wedstrijden, waarin hij drie keer trefzeker was. Tevens bereidde de Scandinaviër vijf doelpunten voor. Jurgen Streppel gebruikte hem vorig seizoen regelmatig als rechtsbuiten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen