Veerman en ADO hebben andere lezing over transfersoap

Veerman en ADO hebben andere lezing over transfersoap

14 augustus 2018 – Lange tijd leek Henk Veerman op weg naar ADO Den Haag, maar de spits koos uiteindelijk voor St. Pauli. Het zit beide partijen niet lekker hoe de zaken de afgelopen dagen gelopen zijn. Het irriteert Veerman dat Mattijs Manders suggereerde dat Veerman voor het geld koos, maar volgens de ADO-directeur steekt de vork anders in de steel."Ik wilde graag naar Den Haag", zegt Veerman tegen Voetbal International. "Ik vind het jammer hoe zij er achteraf mee om zijn gegaan. Nadat ik voor Sankt Pauli koos, las ik dat zij riepen dat ik voor het geld gekozen had. Nou, ik heb nooit een keuze gehad. In de dik drie jaar dat ik bij Heerenveen heb gespeeld, is Sankt Pauli de enige club die rond is gekomen over een transfer. ADO heeft drie weken met Heerenveen onderhandeld, maar heeft nooit een akkoord bereikt."

Manders nuanceert dat. "De suggestie dat het alleen om geld gaat, heb ik al genuanceerd. Mijn frustratie zit er vooral in dat je als Eredivisionist ineens volslagen kansloos bent als een club uit de Tweede Bundesliga zich meldt. We hadden Henk heel graag willen hebben, maar op het laatste moment kwam Sankt Pauli tussendoor."

Volgens de directeur klopt het niet dat ADO niet rondkwam met Heerenveen. "We respecteren uiteraard keuze van Henk, maar hebben aan de hele gang van zaken een heel wrang gevoel overgehouden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019