Feyenoord in de problemen: "Selectie niet topclubwaardig"

Feyenoord in de problemen: "Selectie niet topclubwaardig"

14 augustus 2018 – Het rommelt bij Feyenoord momenteel: na de blamage in Europa, volgde afgelopen weekend de nederlaag bij De Graafschap. Volgens clubiconen Rinus Israël en Wim Rijsbergen zijn de slechte resultaten geen toeval, maar hebben de Rotterdammers momenteel gewoon een slechte ploeg. Het woord 'crisis' is dan ook op zijn plek, vindt het duo."Natuurlijk zullen die jongens best gewild hebben in Doetinchem, zoals Robin van Persie zei. Punt is alleen: dit elftal heeft geen kwaliteit, het straalt niets uit", is de pijnlijke conclusie van Israël tegenover het Algemeen Dagblad. "En het mist nu al twee duels op een rij de instelling die nodig is om wedstrijden te winnen."

Ook Rijsbergen ergert zich aan het gebrek aan mentaliteit bij Feyenoord. "Waar vroeger mannen als Rinus Israël of Willem van Hanegem het karakter van het elftal bepaalden, maakte de laatste jaren Karim El Ahmadi het verschil. Zonder hem is er geen speler die de boel bij elkaar houdt", vindt hij. "Deze selectie is niet topclubwaardig."

Volgens Rijsbergen en Israël zit er donderdag in de return tegen AS Trencin géén wonder meer in De Kuip en moet Feyenoord vooral hopen dat er wederom succes in de KNVB Beker inzit. "Om het kampioenschap gaat deze selectie namelijk niet strijden", aldus Rijsbergen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 februari 2019

  2. woensdag 20 februari 2019