Pérez haalt uit naar 'topclub' Feyenoord: "Dat is rampzalig"

Pérez haalt uit naar 'topclub' Feyenoord: "Dat is rampzalig"

13 augustus 2018 – Kenneth Pérez vindt dat er bij Feyenoord te makkelijk excuses gezocht worden met termen als 'automatisme' en 'vertrouwen'. De analist haalt in het programma Natafelen op FOX Sports uit naar de Rotterdammers. "Het is eigenlijk ondenkbaar."De Deen vond de reacties vanuit het Feyenoord-kamp na de verloren wedstrijd tegen De Graafschap nogal gelaten. "Het is eigenlijk ondenkbaar. Je bent wél Feyenoord, je bent gewoon een topclub. Ik hoor alles over automatismes en vertrouwen, maar je voetbalt gewoon bij Feyenoord."

Jordy Clasie en Robin van Persie spraken na de wedstrijd onder meer over een gebrek aan vertrouwen en te weinig automastismes. Volgens Pérez is dat te makkelijk. "Je moet het niet zo maar even van je afvegen", vindt hij. "Je verliest van twee tegenstanders, waarvan er eentje een begroting heeft van 2,8 miljoen. Dat is rampzalig."

Feyenoord verloor de eerste competitiewedstrijd van De Graafschap, terwijl het een paar dagen eerder kansloos ten onder ging tegen AS Trencín in de voorronde voor de Europa League. Donderdag is de return in De Kuip.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019