Problemen op White Hart Lane: Spurs langer op Wembley

13 augustus 2018, 22:36

Tottenham Hotspur moet noodgedwongen wat langer de potjes op Wembley afwerken. De opening van het vernieuwde White Hart Lane duurt zeker een paar weken langer dan de bedoeling was. Volgens Spurs zijn er wat problemen met de "cruciale veiligheidssystemen" in het stadion.

Dat meldt de club maandag via de clubkanalen. Het stadion zou op 15 september weer in gebruik worden genomen. Dan wordt de wedstrijd tussen Tottenham en Liverpool gespeeld, maar dat duel is verplaatst naar Wembley. De Londenaren spelen daar al ruim een jaar hun wedstrijden. Ook verschillende wedstrijden in oktober worden verplaatst.

"We beseffen dat dit teleurstellend is voor onze seizoenkaarthouders en voor al onze fans over de hele wereld", zegt Tottenham-voorzitter Daniel Levy  "Bij de start van het project hebben we gevraagd voor steun, omdat we wisten dat we een complex traject in gingen. We vragen nu opnieuw om geduld."

De verbouwing mag dan niet zo lekker lopen, de competitiestart mocht er wel zijn. Tottenham won zaterdag met 1-2 van Newcastle United. De ploeg van Mauricio Pochettino speelt zaterdag op Wembley tegen stadgenoot Fulham. En daar zal het voorlopig nog wel even de thuiswedstrijden afwerken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen