Gisteren gemist: Silva stopt bij Spanje, Cech boos na Twittergrap

14 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 13 augustus 2018, 23:02

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 13 augustus.

David Silva volgt Piqué en stopt als Spaans international

Manchester City-speler David Silva heeft besloten te stoppen als Spaans international. Dat maakte de creatieveling via social media bekend. Het is de tweede Spanjaard in korte tijd die besluit om geen interlands voor Spanje meer te spelen, want eerder gaf Gerard Piqué al de brui aan zijn interlandloopbaan.

Preud'homme duwt Ajax in favorietenrol voor CL-return

Standard Luik-coach Michel Preud'homme drukt Ajax wederom in de favorietenrol. De oefenmeester vindt de Amsterdammers favoriet in het tweeluik voor de derde voorronde voor de Champions League en probeert zijn ervaringen als voormalig trainer van FC Twente te gebruiken. "Als het echt moet voor Ajax, dan is het niet simpel om hier te spelen."

Viergever over PSV: "Vanaf dag één een goed gevoel"

PSV'er Nick Viergever heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven. De transfervrij van Ajax overgekomen verdediger blikt bij PSV TV terug op zijn eerste weken bij de regerend landskampioen en vergelijkt het met zijn tijd bij de Amsterdammers. "Bij Ajax zijn er toch heel veel meninkjes over het beleid."

Italiaanse media: Vloet tekent na transfersoap voor Frosinone

Na een merkwaardige transfersoap lijkt Rai Vloet aan de slag te gaan bij Serie A-club Frosinone. De 23-jarige oud-speler van NAC Breda leek lange tijd naar de Zwitserse tweedeklasser FC Chiasso te vertrekken, maar heeft nu volgens Italiaanse media voor vier jaar bij Frosinone getekend.

Arsenal-keeper Cech boos op Leverkusen na Twittergrap

Een bescheiden relletje op Twitter: Petr Cech kon een tweet van Bayern Leverkusen, dat reageerde op een filmpje van een Arsenal-fan, niet waarderen en de doelman reageerde via hetzelfde medium. "Het is triest op te zien wanneer andere clubs niet dezelfde normen en waarden delen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen