Viergever over PSV: "Vanaf dag één een goed gevoel"

Viergever over PSV: "Vanaf dag één een goed gevoel"

13 augustus 2018 – PSV'er Nick Viergever heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven. De transfervrij van Ajax overgekomen verdediger blikt bij PSV TV terug op zijn eerste weken bij de regerend landskampioen en vergelijkt het met zijn tijd bij de Amsterdammers. "Bij Ajax zijn er toch heel veel meninkjes over het beleid."Met Viergever in de basis won PSV de eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 4-0 van FC Utrecht. Een verschil met Ajax, dat meteen punten verspeelde tegen Heracles Almelo (1-1). Volgens Viergever zijn de doelen bij beide clubs wel hetzelfde. "Kampioen worden en Champions League spelen. Bij Ajax is de pers net iets groter aanwezig en wordt er meer gehyped. Hier zijn de trainingen open, dat soort dingen. Dat is allemaal hartstikke leuk."

De oud-speler van onder meer AZ en Sparta Rotterdam heeft geen spijt van zijn komst naar Eindhoven en roemt de Brabantse gezelligheid. "Het is heel erg samen en op elkaar letten. Dat is bij de club ook zo. Vanaf dag een had ik een goed gevoel. Mensen die je aanspreken, heel oprecht overkomen en je een goed gevoel geven."

In Amsterdam ligt dat net iets anders, merkt Viergever op. "Bij Ajax zijn er toch heel veel meninkjes over het beleid. Eigenlijk al tientallen jaren, sinds Cruijff. Dat werkt door in de club. Er zijn ook veel trainerswisselingen geweest de afgelopen jaren."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019